Wat wij doen

Loeff van de Wal Vastgoed is gespecialiseerd in het renoveren en/of transformeren van vastgoed, zoals kantoren, winkels en andere (bedrijfs)gebouwen tot turn-key opgeleverde woonruimte in de vorm van (zorg) appartementen, zelfstandige studio’s of studentenkamers. De woningen worden ontwikkeld voor zorginstellingen, particuliere kopers, beleggers of voor de eigen verhuur portefeuille.

 

Naast het ontwikkelen van woningen, heeft Loeff van de Wal ook ruime ervaring met het ontwikkelen van bedrijfsruimtes en binnenstedelijke ontwikkelingen met pluriforme functies.

 

Gertjan van de Wal

Partner

Gertjan is een ondernemer 'pur sang'. Al tijdens zijn studie aan de IVA begon hij zijn eigen automobielbedrijf. In het huidige pand van Porsche Zuid Nederland, een pand dat Gertjan overigens in eigen beheer ontwikkelde, ontstond één van de meest aansprekende autobedrijven van het zuid Nederland.
Een bijzaak werd hoofdzaak en vanaf 2009 is Gertjan actief als ondernemer binnen de vastgoedbranche met als focus de transformatie van kantoor- en winkelpanden naar woonruimte.
In zijn vrije tijd zet Gertjan zich in voor de plaatselijke voetbalvereniging maar het liefst is hij op sportief vlak actief met zijn vrouw en twee kinderen.

Gertjan van de WalGertjan van de Wal

ir. Edwin Loeff

Partner

Edwin studeerde bouwkunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven, begon zijn carrière in 1997 als projectmanager bij een ingenieursbureau en later kortstondig bij de Rijksoverheid. Vanaf 1999 is Edwin actief als vastgoedontwikkelaar, tot 2003 in loondienst daarna zelfstandig.
Naast zijn werkzaamheden voor Loeff van de Wal zet Edwin zich maatschappelijk in als raadslid in de gemeente Geldermalsen en voorzitter van de oudervereniging van het Camphusianum in Gorinchem.
Edwin besteedt zijn vrije tijd bij voorkeur aan zijn gezin en het maken van muziek. Edwin treedt regelmatig op met zijn bands Double5 en The Fwench Connection.

Edwin LoeffEdwin Loeff

Koen Theunissen

Acquisiteur en projectbegeleider

Koen is opgegroeid in het recreatiebedrijf van zijn ouders in Plasmolen. Doordat het bedrijf aan huis gevestigd was heeft hij hard werken en klantgerichtheid van jongs af aan meegekregen. In 2016 studeerde Koen af aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen aan de opleiding Small Business & Retail Management.
Sinds medio 2017 is Koen werkzaam bij Loeff van de Wal Vastgoed als acquisiteur en projectbegeleider, voornamelijk in de regio van Nijmegen en Arnhem.
In zijn vrije tijd voetbalt Koen en besteedt hij, na zijn ROC-Light (drone certificering) te hebben gehaald, zijn uurtjes graag aan het vliegen met zijn drone en het monteren van de hiermee gemaakte beelden.

Koen TheunissenKoen Theunissen

Heeft u nog vragen aan ons?

Contacteer ons dan nu!Contacteer ons dan nu!